Zelf uw merk, logo, model of idee deponeren

Op deze website kunt u zelf uw eigen handelsnaam, merk, logo, model, domeinnaam en/of slagzin deponeren - en daarmee 10 jaar beschermen tegen nabootsing, inbreuk en misbruik. Snel, voordelig en juridisch geldig.

 

Moeilijk is het niet. U klikt hieronder op 'registreren' en volgt de stappen.

Twijfelt u bij het beantwoorden van sommige vragen, kijk dan in het linkermenu voor achtergrondinformatie.

 

U hoeft niet online te betalen. U ontvangt een factuur met daarop het bedrag dat u onder 'Tarief' in het linkermenu zelf al kunt uitrekenen.

 

Elke registratie-aanvraag wordt voor de zekerheid bekeken door een van onze merkengemachtigden. Dat kost niets extra, maar biedt u wel de extra zekerheid dat u de juiste keuzen heeft gemaakt.

 

 

merkenbureau.com © 2010

Beurs-WTC, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

telefoon 010 - 8 209 809, fax 010 - 8 209 808

 

Merkenbureau.com is een online service van internationaal merkenbureau Bouma

Connect wint van EU-Connect

In een derde gewonnen rechtszaak won uitzendbureau Connect van EU-Connect. De rechter oordeelde dat er verwarring zou kunnen ontstaan tussen de twee uitzendbureaus door gebruik van het woordmerk ‘connect’, en EU-Connect dus inbreuk maakt op het woordmerk.

Eierdop mag geen eiPott meer heten

Het Duitse designartikelen merk Koziol mag niet langer de naam eiPott gebruiken voor een eierdopje dat het verkoopt. Dit oordeelde de rechter nadat Apple bezwaar aantekende omdat de naam teveel zou lijken op die van de iPod, de populaire Apple mp3 speler. Het eierdopje heeft ook de vorm van een iPod maar kost beduidend minder.

Anheuser-Busch verliest strijd om Budweiser

De Amerikaanse brouwerij Anheuser-Busch heeft een jarenlang juridisch gevecht om gebruik van het biermerk Budweiser in Europa verloren. De Tsjechische brouwer Budejovicky Budvar had het merk eerder geregistreerd in Europese landen en tekende bezwaar aan toen Anheuser-Busch het merk in 1996 als gemeenschapsmerk in de EU wilde laten inschrijven.

Source: Nu.nl