Zelf uw merk, logo, model of idee deponeren

Op deze website kunt u zelf uw eigen handelsnaam, merk, logo, model, domeinnaam en/of slagzin deponeren - en daarmee 10 jaar beschermen tegen nabootsing, inbreuk en misbruik. Snel, voordelig en juridisch geldig.

 

Moeilijk is het niet. U klikt hieronder op 'registreren' en volgt de stappen.

Twijfelt u bij het beantwoorden van sommige vragen, kijk dan in het linkermenu voor achtergrondinformatie.

 

U hoeft niet online te betalen. U ontvangt een factuur met daarop het bedrag dat u onder 'Tarief' in het linkermenu zelf al kunt uitrekenen.

 

Elke registratie-aanvraag wordt voor de zekerheid bekeken door een van onze merkengemachtigden. Dat kost niets extra, maar biedt u wel de extra zekerheid dat u de juiste keuzen heeft gemaakt.

 

 

merkenbureau.com © 2010

Beurs-WTC, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

telefoon 010 - 8 209 809, fax 010 - 8 209 808

 

Merkenbureau.com is een online service van internationaal merkenbureau Bouma

Bavaria wint toch niet strijd om slogan

Bavaria heeft bij het gerechtshof in Den Haag nul op het rekest gekregen. Het biermerk had een internetbedrijf gedagvaard, omdat die in een radiospot de tekst 'Zo. Nu eerst naar de cloud' liet horen. Volgens Bavaria maakte het inbreuk op het auteursrecht en het merkrecht. Het hof stelt Bavaria nu in het ongelijk.

Rubik's Cube toch niet als merk beschermd?

De bekende Rubik's Cube kan niet als merk worden beschermd, zo oordeelde de advocaat-generaal in zijn conclusie aan het Europese Hof van Justitie. Dit betreft een zaak waarin de Duitse speelgoedproducent Simba Toys protest aantekende tegen een Brits bedrijf dat de kubus in 1999 als vormmerk liet inschrijven.
Source: IE-forum.nl

Instagram wil dat Britse app Littergram naam wijzigt

Instagram wil dat Littergram, een Britse app waarmee mensen foto's van rotzooi kunnen fotograferen en rapporteren aan de gemeente, haar naam verandert. Eigenaar Danny Lucas heeft nu in een video aan Instagram-eigenaar Mark Zuckerberg gevraagd de zaak te droppen.
Source: BBC