Zelf uw merk, logo, model of idee deponeren

Op deze website kunt u zelf uw eigen handelsnaam, merk, logo, model, domeinnaam en/of slagzin deponeren - en daarmee 10 jaar beschermen tegen nabootsing, inbreuk en misbruik. Snel, voordelig en juridisch geldig.

 

Moeilijk is het niet. U klikt hieronder op 'registreren' en volgt de stappen.

Twijfelt u bij het beantwoorden van sommige vragen, kijk dan in het linkermenu voor achtergrondinformatie.

 

U hoeft niet online te betalen. U ontvangt een factuur met daarop het bedrag dat u onder 'Tarief' in het linkermenu zelf al kunt uitrekenen.

 

Elke registratie-aanvraag wordt voor de zekerheid bekeken door een van onze merkengemachtigden. Dat kost niets extra, maar biedt u wel de extra zekerheid dat u de juiste keuzen heeft gemaakt.

 

 

merkenbureau.com © 2010

Beurs-WTC, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

telefoon 010 - 8 209 809, fax 010 - 8 209 808

 

Merkenbureau.com is een online service van internationaal merkenbureau Bouma

Coachella wil af van muziekfestival Hoodchella

De organisatoren van het grote muziekfestival Coachella willen dat een ander muziekfestival, Hoodchella, stopt met het gebruiken van die naam. Volgens de Coachella-organisatie probeert het urbanfestival mee te liften op hun succes. Opmerkelijk is dat het festival vorig jaar ook al werd gehouden, maar toen werden er nog geen juridische stappen genomen.
Source: NU.nl

Vormmerk helpt Capri Sun in zaak

Capri Sun lijkt eindelijk succes te hebben in de rechtszaak aangaande de specifieke vorm die de stazakjes van de sapfabrikant hebben. In zowel Den Haag als Amsterdam haalde Capri Sun bakzeil bij de rechter, maar in Brussel heeft het meer succes. In een zaak tegen Tropicalia oordeelde de rechter dat de aangevochten stazak inbreuk maakt op het vormmerk van Capri Sun.
Source: IE-forum.nl

'H&M jat logo van Nederlandse blogster'

Katy Perry draagt in de H&M-reclame een trui met daarop een logo dat wel heel erg veel lijkt op wat de Nederlandse Elfi Voorhuis liet ontwerpen voor haar weblog. Het 'Elfie Selfie'-logo heeft precies hetzelfde lettertype, maar mist wel een letter en bevat een spatie. Volgens H&M is er weliswaar geen sprake van plagiaat.