Zelf uw merk, logo, model of idee deponeren

Op deze website kunt u zelf uw eigen handelsnaam, merk, logo, model, domeinnaam en/of slagzin deponeren - en daarmee 10 jaar beschermen tegen nabootsing, inbreuk en misbruik. Snel, voordelig en juridisch geldig.

 

Moeilijk is het niet. U klikt hieronder op 'registreren' en volgt de stappen.

Twijfelt u bij het beantwoorden van sommige vragen, kijk dan in het linkermenu voor achtergrondinformatie.

 

U hoeft niet online te betalen. U ontvangt een factuur met daarop het bedrag dat u onder 'Tarief' in het linkermenu zelf al kunt uitrekenen.

 

Elke registratie-aanvraag wordt voor de zekerheid bekeken door een van onze merkengemachtigden. Dat kost niets extra, maar biedt u wel de extra zekerheid dat u de juiste keuzen heeft gemaakt.

 

 

merkenbureau.com © 2010

Beurs-WTC, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

telefoon 010 - 8 209 809, fax 010 - 8 209 808

 

Merkenbureau.com is een online service van internationaal merkenbureau Bouma

Modemerk Belstaff wint rechtszaak tegen online vervalsers

Het luxe modemerk Belstaff heeft een civiele rechtszaak tegen online vervalsers gewonnen, die nu een schadevergoeding van meer dan $42 miljoen moeten betalen. Door samenwerking met brandprotector MarkMonitor werden 3000 websites die namaakproducten verkochten blootgelegd. De zaak werd gevoerd tegen 676 websites, die overgedragen worden aan Belstaff.

Aantal merkregistraties 40% gedaald in 10 jaar

et aantal merkregistraties in ons land is de afgelopen tien jaar met 40 procent gedaald. De economische crisis zou ermee te maken kunnen hebben, maar Nederlandse ondernemers kiezen misschien liever ook voor een EU-merkregistratie. Desondanks is het aantal registraties in BelgiŽ en Luxemburg, die ook onder de crisis leden, nagenoeg gelijk gebleven of zelfs gestegen.

Schendt Google het merkenrecht met Alphabet?

Afgelopen maand maakte Google bekend dat het onderdeel zou worden van een nieuw opgericht moederbedrijf, genaamd Alphabet. Hierdoor werd Alphabet.com drukbezocht, maar deze site en het handelsmerk zijn eigendom van BMW. Die kijkt nu of Google het merkenrecht schendt...
Source: Nu.nl