Zelf uw merk, logo, model of idee deponeren

Op deze website kunt u zelf uw eigen handelsnaam, merk, logo, model, domeinnaam en/of slagzin deponeren - en daarmee 10 jaar beschermen tegen nabootsing, inbreuk en misbruik. Snel, voordelig en juridisch geldig.

 

Moeilijk is het niet. U klikt hieronder op 'registreren' en volgt de stappen.

Twijfelt u bij het beantwoorden van sommige vragen, kijk dan in het linkermenu voor achtergrondinformatie.

 

U hoeft niet online te betalen. U ontvangt een factuur met daarop het bedrag dat u onder 'Tarief' in het linkermenu zelf al kunt uitrekenen.

 

Elke registratie-aanvraag wordt voor de zekerheid bekeken door een van onze merkengemachtigden. Dat kost niets extra, maar biedt u wel de extra zekerheid dat u de juiste keuzen heeft gemaakt.

 

 

merkenbureau.com © 2010

Beurs-WTC, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

telefoon 010 - 8 209 809, fax 010 - 8 209 808

 

Merkenbureau.com is een online service van internationaal merkenbureau Bouma

Instagram wil dat Britse app Littergram naam wijzigt

Instagram wil dat Littergram, een Britse app waarmee mensen foto's van rotzooi kunnen fotograferen en rapporteren aan de gemeente, haar naam verandert. Eigenaar Danny Lucas heeft nu in een video aan Instagram-eigenaar Mark Zuckerberg gevraagd de zaak te droppen.
Source: BBC

Bavaria wint strijd om slogan

Het is Bavaria gelukt om haar bekende 'Zo. Nu eerst een Bavaria'-slogan te beschermen. De rechter oordeelde dat de 'Zo. Nu eerst naar de cloud'-slogan van hostingbedrijf Your Hosting teveel op die van de bierbrouwer lijkt.
Source: De Telegraaf

Bavaria sleept Yourhosting voor rechter om reclameslogan

Bavaria vindt dat hostingbedrijf Yourhosting inbreuk maakt op het merkrecht dat de brouwer heeft op de zinnen 'Zo' en 'Zo, nu eerst een Bavaria'. Yourhosting gebruikt in een radiocommercial namelijk de zin 'Zo, nu eerst naar de cloud, Yourhosting.nl/zakelijk'. Onderzoek zou hebben aangetoond dat vrijwel niemand deze reclame met Bavaria associeert.
Source: Yourhosting